Tant EUiA com la CUP creuen que el nou espai polític ha de servir per aglutinar un projecte de canvi real, amb l'objectiu de construir una alternativa política municipal que tingui un model de
Ajuntament

plaça Simeó Selga

Els Grups de Treball de la CUP Manresa són espais de debat i treball orientats a les diverses tasques sectorials que fem com a organització.

Grups de treball
Aquest dilluns hem fet públiques les dues mocions que presentarem al proper Ple Ordinari de l'Ajuntament. Aprofitem el ple del mes de març, mes en què se celebra el Dia de la Dona Treballadora, per proposar dues mocions de caire marcadament feminista.

Davant la visita de Josep Anglada el proper dimecres 16 de març, des de la CUP Manresa volem fer les següents consideracions

El projecte que es planteja fer se situa en uns terrenys considerats pel propi Pla General d'Ordenació Municipal de Sant Fruitós de Bages com a agraris i paisatgístics i com a espai de connexió entre espais agraris.

Aquest proper dijous, des de la CUP Manresa organitzem una taula rodona per abordar el futur del Mercat Puigmercadal. El mercat viu una situació cada cop més decadent amb el tancament constant de parades.

Al Ple municipal del passat 21 de gener es va aprovar una moció que significarà l'adhesió de Manresa a la Xarxa de municipis per l'economia social i solidària.

Des de la CUP Manresa, volem donar a conèixer el nostre posicionament sobre la retirada de la moció de Ciudadanos per tal de fer un protocol educatiu contra la transfòbia i l'assetjament escolar per l'identitat de gènere.

Des de la Candidatura d'Unitat Popular de Manresa, fem públic aquest comunicat de valoració de l'entrada d'ERC a l'equip de govern de l'ajuntament.

En primer lloc, acceptem com a legítima la decisió de l'organització i ens reafirmem en aquesta, entenent-la com un pas més per avançar cap a la plena sobirania del nostre poble.

Amb els anys, el Mercat Puigmercadal s'ha anat veient immers en una decadència que els últims mesos s'ha accentuat amb el tancament de sis parades. Entre la planta baixa i l'altell, el mercat compta amb un total de 48 establiments.

Després que en el passat ple de l'Ajuntament de Manresa s'aprovés una moció de rebuig als tractats TTIP, TISA i CETA, des de la Candidatura d'Unitat Popular hem realitzat l'acció simbòlica de penjar uns rètols a totes les entrades de Manresa informant d'aquest posicionament.

Arran de les declaracions de Francesc Homs referents a la C-55, on afirmava que “per millorar la C-55 ens cal un estat independent”, des de la CUP de Manresa volem fer un seguit de consideracions:

Des de la CUP de Manresa, fem públic aquest comunicat amb la finalitat de criticar la "política de confusió" duta a terme pel govern municipal arran de l'aprovació en el passat Ple de dijous d'un dictamen en què s'inscrivien els 63 pisos destinats a lloguer social al Fons d'habitatges de lloguer

La CUP a facebook

La CUP a youtube

Contacta amb nosaltres

Per enviar-nos un email ho pots fer al següent enllaç:

Contacta