La CUP Manresa engega els Grups de Treball

Els Grups de Treball de la CUP Manresa són espais de debat i treball orientats a les diverses tasques sectorials que fem com a organització. Les seves funcions són variades, encara que l’objectiu de fons és dotar a la CUP de les eines necessàries per analitzar els diferents aspectes de la realitat política i social i per fer propostes d'acció política municipal. 

Grups de treball

Els Grups de Treball de la CUP Manresa són espais de debat i treball orientats a les diverses tasques sectorials que fem com a organització. Les seves funcions són variades, encara que l’objectiu de fons és dotar a la CUP de les eines necessàries per analitzar els diferents aspectes de la realitat política i social i per fer propostes d'acció política municipal. Amb aquesta finalitat, el grups de treball donen suport tant a la tasca institucional com a l'assemblea local, i desenvolupen campanyes específiques del seu àmbit de treball.

Els GT són oberts a tothom, i especialment a persones que desenvolupem el seu activisme als sectors de cada GT. Si hi vols participar, posat en contacte amb la CUP Manresa mitjançant el correu electrònicTwitter o Facebook.

De moment, la CUP Manresa ha posat en marxa 6 Grups de Treball diferents, amb la intenció d'afegir-ne més a mida de les necessitats de cada moment. Fins ara, el GT operatius són els següents:

Educació: Defensa de l'escola pública, lluita contra la segregació, beques menjador, nova educació, ajuts escolars, llengua i més.

Sobiranies: Municipalitzacions, sobirania alimentària, sobirania energètica, sobirania residencial, sobirania reproductiva i més.

Mobilitat: Zona blava, bus, bicicleta, camins escolars, nou pla de mobilitat, tren i més.

Drets socials: Habitatge i pobresa energètica, pobresa, migració i refugiades, sanitat i salut, gent gran, dret a la ciutat.

Feminismes: Construïm municipis feministes, posem la vida al centre.

Barris: Descentralitzem la CUP i acostem la nostra activitat als barris.

 

De moment, la CUP Manresa ha posat en marxa 6 Grups de Treball diferents, amb la intenció d'afegir-ne més a mida de les necessitats de cada moment.