La CUP impulsa un boicot als supermercats Carrefour

La cadena francesa de supermercats Carrefour, contra el català

Aquesta setmana diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la decisió presa per la direcció de Carrefour d’eliminar l’opció del català en els caixers de pagament automàtic dels seus supermercats ubicats a València, com a conseqüència d’una campanya espanyolista d’un grup anomenat Signes pel desenroll del valencianisme.

Davant d’aquesta nova agressió a la llengua catalana, la CUP anunciem que preparem una campanya de boicot als establiments de la marca Carrefour. Considerem que actuacions com la de la cadena francesa

representen un menyspreu cap a la llengua catalana i els seus parlants i instem els ciutadans a fer arribar mostres de protesta a l’empresa i a iniciar una campanya de boicot als supermercats de la companyia francesa Carrefour. Durant els propers dies, la CUP anunciarà els actes que prepara per a denunciar aquest nou atac a la unitat lingüística del català.

La CUP anima a totes les persones i entitats a adherir-se a aquesta campanya mitjançant el pronunciament públic i al participació a les inicitaives que anirem prenent.